AKTIV FLÄCKBORTTAGNING

AKTIV FLÄCKBORTTAGNING

Vår Anti-Stain 100 -teknologi är tungviktaren inom fläckborttagning. Den tar hand om dina kläder genom att ta bort över 100 olika fläckar vid endast 40°C *, så att du kan använda dina favoritkläder om och om igen.

ACTIVECARE TAR BORT MER ÄN 100 OLIKA FLÄCKAR. HÄR ÄR KANSKE DE 5 VANLIGASTE

ACTIVECARE TAR BORT MER ÄN 100 OLIKA FLÄCKAR. HÄR ÄR KANSKE DE 5 VANLIGASTE
GRÄS
GRÄS
RÖDVIN
RÖDVIN
LÄPPSTIFT
LÄPPSTIFT
CHOKLAD
CHOKLAD
KETCHUP
KETCHUP
GRÄS

Oavsett vad, så får barn alltid svåra gräsfläckar på kläderna som kan vara en mardröm att få bort. De flesta svåra fläckar försvinner med ActiveCares smarta teknik.

GRÄS
RÖDVIN

Ett gott glas rödvin kan vara trevligt ibland, men det roliga slutar ofta om man spiller på sin vita favorit t-shirt. Som tur är kan ActiveCare ta bort rödvinsfläckar och ge din t-shirt nytt liv.

RÖDVIN
LÄPPSTIFT

Många vet att det är lätt hänt att få smink på sina kläder, men svårt att få bort det igen. Med ActiveCare tekniken så kan irriterande läppstiftsfläckar tas bort.

LÄPPSTIFT
CHOKLAD

Oavsett om du spiller chokladsås eller tappar en bit chokladkaka så blir fläckarna allt annat än fina på dina kläder. Med ActiveCare kan du lätt ta bort dessa oönskade bruna fläckar vid en temperatur på 20°C.

CHOKLAD
KETCHUP

Det kan vara mycket svårt att få bort ketchup från kläderna. Med våra tvättmaskiner med ActiveCare kan du få bort även de svåra fläckarna.

KETCHUP
VÄLJ TILL ÅNGA

VÄLJ TILL ÅNGA

Ånga är valbart och kan läggas till som ett supplement till olika tvättprogram. Med denna möjlighet ökas tvätteffekten ytterligare med genererad ånga, samt 99.9%** av alla bakterier elimineras utan kemiska tillsatser. Tillvalet är därför idealt för klädtvätt för allergiker eller spädbarn. Dessutom underlättar ångbehandlingen eventuell strykning efteråt.

* Uppnått på Anti Stain programmet (testat på bomull) och med ActiveCare-tillvalet aktiverat. Exempel på testade fläckar är: pizza, kaffe, bläck, mjölk med kakao, brun-utan-sol, lera.

** Tvättmedlets verkan optimeras, eftersom maskinen aktiverar blandningen från de första faserna av programmet, när det är möjligt, och den upprätthåller alltid fördelningen av själva tvättmedlet under huvudtvätten.
Compare
0/3
Compare Reset