>
DEN NYA GENTLE POWER TORKTUMLAREN

DEN NYA GENTLE POWER TORKTUMLAREN

Skonsam behandling gör kraftfull skillnad.

Ett nytt sätt att skydda miljön, utan att kompromissa med torkresultatet

Perfekt torkning som skyddar dina favoritkläder och sparar resurser?
Möt vår nya Bauknecht GentlePower torktumlare med GentlePower och Heat Pump teknologi. Båda är designade för att skydda varje fiber och säkerställa maximal effektivitet under varje cykel. Det har aldrig varit enklare att ta hand om dina kläder och miljön.
SKONSAMHET ÄR VÅR STYRKA.
SKONSAMHET ÄR VÅR STYRKA.

Vår innovativa GentlePower teknologi är ett avancerat system för luftcirkulation som säkerställer jämn torkning för alla plagg och 100 % skonsamhet för textilier. Teknologin arbetar med flerdimensionella varmluftsflöden, kombinerat med unika trumrörelser som inte är belastande för att garantera skonsamma men perfekta torkresultat, samtidigt som slitaget på textilierna minimeras under varje cykel.

ATT SPARA ENERGI ÄR VÅR SUPERKRAFT
ATT SPARA ENERGI ÄR VÅR SUPERKRAFT

Vår Heat Pump teknologi kan effektivt återvinna förvärmd luft, vilket är det mest effektiva sättet att torka kläder. Detta specialsystem bevarar varm luft och använder den när det behövs, vilket sparar upp till 68 %* energi under varje cykel.

UPPLEV OKOMPLICERAT UNDERHÅLL OCH ROBUSTA RESULTAT.
Det kraftfulla filtreringssystemet har utformats för att säkerställa effektiv rengöring som skyddar torktumlaren, vilket garanterar enastående torkresultat över tid.
SJÄLVRENGÖRANDE KONDENSOR
SJÄLVRENGÖRANDE KONDENSOR

Den inbyggda självrengörande kondensorn är den perfekta lösningen för att spara tid och arbete varje dag, samtidigt som underhållet sköts perfekt. Det avancerade systemet tar automatiskt bort ludd i slutet av varje cykel, utan att det någonsin behöver rengöras.

DUOFILTER
DUOFILTER

Det mesta ludd som genereras under cykeln samlas i det praktiska DuoFilter, ett pålitligt dubbelfiltreringssystem för en ny och enklare torkupplevelse. Filtren kan enkelt tas ut och tömmas, så att alla komponenter i maskinen alltid hålls så rena som möjligt och en bra torkprestanda säkerställs över tiden.

MAXIMALT STÖD FÖR ALLA DINA BEHOV
MAXIMALT STÖD FÖR ALLA DINA BEHOV
PRE-IRON
PRE-IRON
ANTI ALLERGY
ANTI ALLERGY
INVERTER MOTOR
INVERTER MOTOR
PRE-IRON

Pre-Iron är ett speciellt kortprogram som skonsamt förbereder torra plagg för strykning. Upp till 50 grader varm luft mjukar upp textilierna och reducerar skrynklor så att de blir lättare att stryka

PRE-IRON
ANTI ALLERGY

Ett program som är utformat för att ta bort de viktigaste allergenerna – som pollen, dammkvalster och djurhår – så att känslig hud alltid skyddas.

ANTI ALLERGY
INVERTER MOTOR

En avanceret, driftsikker motor, der minimerer vibrationer, sikrer fremragende resultater og langvarige tørrepræstationer.

INVERTER MOTOR
AUTENTISK DESIGN SOM PASSAR IN I DITT HEM
AUTENTISK DESIGN SOM PASSAR IN I DITT HEM

Premiumdesignen hos GentlePower torktumlaren definieras av unika och förfinade detaljer som ger en elegant och modern look.

Luckan har en mjuk design från kant till kant och ett kromvred med soft touch-mönster. Dessutom blir användningen intuitiv tack vare det användarvänliga gränssnittet i kombination med stora pek- och displayknappar.

Det fantastiska utseendet hos den nya torktumlaren matchar GentlePower tvättmaskinen perfekt, vilket skapar en unik kombination som ger din tvättstuga stil

1
3
Compare
0/3
Compare Reset