>
NJUT AV HEMKÄNSLAN – HÅLLBART

NJUT AV HEMKÄNSLAN – HÅLLBART

Bauknecht har tilldelats en guldmedalj av EcoVadis för vårt arbete med hållbarhet.

HEMMA ÄR INTE BARA EN PLATS. HEMMA ÄR EN KÄNSLA.

Bauknechts vitvaror erbjuder innovativa och engagerande lösningar, för att du ska kunna njuta fullt ut av ditt hem och alltid uppnå önskat slutresultat på ett hållbart sätt. Det innebär att du inte bara ta hand om dig själv och din familj, utan även vår miljö.
ECOVADIS HÅLLBARHETSRANKING
ECOVADIS HÅLLBARHETSRANKING

Njut av hemkänslan – hållbart. Bauknecht har tilldelats en EcoVadis guldmedalj 2023 för vårt arbete med hållbarhet.

EcoVadis är en världsledande och oberoende leverantör av hållbarhetsbedömningar för företag. Varje år gör EcoVadis ett test på olika leverantörer där de ser över företagens arbete med miljö, etik och socialt ansvar. Guldmedaljen tilldelas de topp 5 % högst rankade företagen.

FÖR MER LIVSKVALITET, VARJE DAG
FÖR MER LIVSKVALITET, VARJE DAG

Hos Bauknecht har vi utvecklat hållbara innovationer och teknologier i mer än 100 år, drivna av våra kunders behov. Våra produkter imponerar med pålitlig kvalitet, högkvalitativa material och exceptionell prestanda.

Vi förstår hur mycket de små sakerna i vardagen betyder för dig. Det är därför vi på Bauknecht använder all vår erfarenhet och expertis för att erbjuda dig exakt rätt produkter för de många stunderna i din vardag. Var och en av dem innehåller genomtänkta och innovativa teknologier, anpassade efter dina önskemål och behov.

EN NY GENERATION AV PRODUKTER FÖR HEMMET
EN NY GENERATION AV PRODUKTER FÖR HEMMET

Ansvarsfull användning av våra naturresurser är en integrerad del av våra tankar och handlingar. Detta sker inte bara i stor skala – som till exempel när det gäller resursbesparande produktion. Även med små åtgärder har vi redan kunnat uppnå mycket.

Våra produkter fortsätter att förbättra sin effektivitet. Tack vare teknologier och innovativa funktioner tar våra produkter hand om dig, så att du kan ta hand om dina nära och kära.

1
Compare
0/3
Compare Reset