GÖR OM KÖKET TILL ETT  ÄVENTYR

GÖR OM KÖKET TILL ETT ÄVENTYR

Förstklassig funktion och autentisk design är några av de saker som utmärker Bauknechts inbyggnadsserie, som är framtagen för människor som vill utforska nya stilar och möjligheter för inredning, och som brinner för ett unikt drömkök med en exklusiv och personlig stil.
Det ger en annan känsla, en annan upplevelse, varje gång.

MATLAGNING

UPPLEV DIN KÖKSDRÖM MED  PASSION

UPPLEV DIN KÖKSDRÖM MED PASSION

Bauknecht har designat matlagningsprodukter för inbyggnad med oöverträffad prestanda, som ger valfrihet och möjlighet att släppa loss kreativiteten i köket.
Med perfekta resultat varje gång. De nya inbyggnadsprodukterna ger dig en mer komplett smakupplevelse.

KYLA
SKA MATEN SMAKA LIKA FRÄSCHT SOM OM DEN KÖPTES IGÅR?
SKA MATEN SMAKA LIKA FRÄSCHT SOM OM DEN KÖPTES IGÅR?

För att njuta av mat som är köpt för flera dagar sedan, är det viktigt att hålla den fräsch längre. Bauknecht kylskåp och frysar bevarar fräschheten och matens ursprungliga konsistens tack vare enastående förvaringsteknik.

Kylskåp och frysar
DISKMASKINER
MER FLEXIBILITET FÖR ETT LIV FULLT  AV MÖJLIGHETER
MER FLEXIBILITET FÖR ETT LIV FULLT AV MÖJLIGHETER

Bauknecht diskmaskiner tar hand om disken: de använder lite vatten, lite ström och arbetar försiktigt, snabbt, noggrant och lugnt. Detta ger mer tid till att laga mat och njuta. En titt på produktens insida kommer inspirera dig: Stabil övre diskkorg som är lätt att dra ut som gör det behagligt att fylla maskinen med disk. Robusta korgar av hög kvalitet skyddar dina dricksglas och tallrikar under diskningen och den flexibla inredningen ger mer plats.

DISKMASKINER
Compare
0/3
Compare Reset