>
DISKMASKINER

DISKMASKINER

Mer flexibilitet för ett liv fullt av möjligheter.

Bauknecht diskmaskiner tar hand om disken: de använder lite vatten, lite ström och arbetar försiktigt, snabbt, noggrant och lugnt. Detta ger mer tid till att laga mat och njuta. En titt på produktens insida kommer inspirera dig: Stabil övre diskkorg som är lätt att dra ut som gör det behagligt att fylla maskinen med disk. Robusta korgar av hög kvalitet skyddar dina dricksglas och tallrikar under diskningen och den flexibla inredningen ger mer plats.

FUNKTIONER

FUNKTIONER
PowerClean
PowerClean
FLEXIBILITET
FLEXIBILITET
AUTO SENSOR
AUTO SENSOR
PowerClean

Den intelligenta, unika tekniken säkrar en pålitlig rengöring av den tuffaste smutsen. Grytor, pannor eller formar kan nu också placeras i lodrätt position. Detta skapar mer plats i maskien. 

PowerClean
FLEXIBILITET

Din diskmaskin anpassar sig till dina behov tack vare flexibla hyllor och höjdjusterbara korgar. Med den tredje bestickkorgen, lyftsystemet och de justerbara insatserna, skapas mer utrymme invändigt med massor av plats till dina tallrikar.     

FLEXIBILITET
AUTO SENSOR

Spara upp till 40% vatten, energi och tid*. Speciella sensorer mäter graden av smuts i vattnet och justerar programmet därefter. Detta gör att du uppnår perfekta rengöringsresultat samtidigt som maskinen arbetar effektivt och kan minska vatten- och energiförbrukning.

AUTO SENSOR
Compare
0/3
Compare Reset